Блог за паркет

7 предимства на качественият паркет

7 предимства на качественият паркет

Когато започвате вашето търсене на подходящ паркет със сигурност се съобразявате с предварително определеният бюджет. И това разбира се е най-нормалното нещо. Намам намерение да ви убеждавам да купите паркет извън този бюджет. Ще се опитам накратко обаче да представя достатъчно аргументи, че си струва да планирате по-голям бюджет предварително за по-качествен паркет.

И така да не губя времето ви.

1. Качественият паркет ще издържи десетилетия без да се налага подмяна. На около 10-15 години ще е нужно реновиране, което се изразява в циклене и лакиране ( омасляване ). И паркетът ще е като нов. Можете само да посмятате колко пари междувремено ще дадете за настилки.

2. Качественият паркет няма да промени формата и размерите си. Разбира се това зависи и от правилната му експлоатация.

3. Качественият паркет обикновено предоставя страхотни възможности за дизайнерски решения – почти няма ограничения в цвета, размерите, дървесината и т.н. Крайният ефект може да е точно толкова добър, колкото ви се иска.

4. Качественият паркет е изискан, красиве и носи уют.

5. Качественият паркет носи престиж и със сигурност повишава стойността на жилището.

6. Качественият паркет се произвежда от отговорни към природата компании, които не купуват материал добит незаконно.

7. Качественият паркет не е непремено непосилно скъп.

Затова посетете и нашият шорум. Разгледайте качествен трислоен паркет или качествен луксозен паркет. Ще ви харесат. А дали ще купите….Ще разберем :) Но ви обещаваме добра база за сравнение.

 

 

Be Sociable, Share!