Блог за паркет

Бутиков паркет

Бутиков паркет

Или как да не стъпвате по земята според  Паркетсенс

Познавате това чувство, когато ви се струва, че не стъпвате по земята, нали? Иска ви се да го изпитвате колкото се може по-често, а най-добре – непрекъснато! Ние от Паркетсенс лесно ще го уредим. Нашите художествени и трислойни паркети са изключително красиви и ще придадат лека, уютна, топла атмосфера на помещението, в което са поставени. Висококачествената дървесина, професионалният монтаж и добрата поддръжка пък гарантират дългия им живот. И така никога няма да ви се налага да стъпвате по земята.

Художественият  паркет е красиво и ексклузивно интериорно решение. Това са го открили още французите през 17 век. Тогава са поставени първите паркети във Версай. И тъй като никой не може да се мери по добър вкус, изисканост и елегентност с французите, доверете им се. Разгледайте многобройните дизайни на художествен паркет, които предлагаме и ще откриете вашия. Можем да изработим и бутиков паркет по ваш проект. Как да го направите? Достатъчно е да ни дадете снимка или рисунка на това, което искате да пресъздадем на пода на стаята. Консултирайте се с интериорен дизайнер или се доверете на собствения си вкус.

Вие сте интериорен дизайнер или архитект? Значи знаете за всички предимства на трислойния паркет и на художествения паркет:

 

  • те повишават стойността на дома, в който са поставени;
  • имат изключително дълъг живот, като здравина и външен вид – необходимо е само да се цикли и лакира през 10 или 15 години и всеки един бутиков паркет ще изглежда като нов;
  • под тях може да се постави подово отопление;
  • работейки с нас над проект за поставяне на бутиков паркет, вие също няма да стъпвате на земята от радост – за професионалния дизайнер е истинска наслада да разполага с огромно разнообразие от типове дървесина, цветове, размери, финиши, за да задоволи всеки каприз на клиента си.

 

Паркетсенс предлага бутикови паркети на световноизвестните марки TAVAR (нейни продукти са използвани при реконструкцията на Миланската скала; по тях стъпват и държавниците на Русия, когато са в Кремъл) и Премиер Паркет.

Посетете нашия офис и си осигурете за постоянно онова прекрасно чувство, че не стъпвате по земята – изберете най-добрия бутиков паркет за вашите помещения.

 

Be Sociable, Share!