Блог за паркет

Декинг

Декинг

Практично и удобно решение от Декинг за вашата тераса от Паркетсенс.

Всички знаят , че дървото е най-добрият избор за настилка когато искате да внесете в помещението уют и топлина . Но как да постигнем това и за външните пространства . Все пак знаем , че дървото не се влияе силно от влагата и използването на стандартните естествени паркети би довело до изключително лоши резултати. Ние имаме решение на този проблем . Един от най-реномираните в Италия производители на естествен паркет Тавар  предлага на българският пазар изключителните продукти Deck и Pronto Deck . За тези външни настилки обикновено се използват дървесни видове , чиято естествена среда е с много висока влажност . Обикновено това са Тик, Ироко, Ипе Лапачо и т.н. Паркетсенс обаче може да ви предложи и термообработен Ясен . Неговият цвят и фладер са много различни от екзотичните дървесини . Освен това е термично обработен , така че да не отстъпва по своята издръжливост на традиционно използваните дървесини .

Представяме ви един проект изпълнен точно с термообработен Ясен, Това е системата за скрит монтаж , при която няма видими съединения . По този начин площа става хомогенна и красива . Качественият материал съчетан с подходящо масло ще издържи десетилетия . Разбира се за целта декингът трябва да се олира периодично  поне два пъти в годината

Ако терасата ви е с малък размер можете да изберете ProntoDeck система от модули , които са изключително лесни за монтаж . В този проект е използван ProntoDeck от Ипе Лапачо . Дървените ламели са монтирани върху пластмасова скара , която е направена така , че отделните модули се скачват един към друг с едно просто щракване. Настилката може да се съчетае с подходящите мебели , и само на 4 кв.м и на цена около 1000 лв да притежавате красива и уютна веранда .

декинг тераса тераса-2 тераса-1

Be Sociable, Share!