Блог за паркет

Паркети! Първи мисли.

Паркети! Първи мисли.

Днес създадох този блог. Всъщност аз съм съсобственик в Паркетсенс ООД. Може и да сте чували за нас. А може и да не сте :) Занимаваме се с паркети от 3 години. Имахме лудешкият порив да се хвърлим в това начинание точно в началото на Кризата. Приятели и познати ни обявиха за абсолютно луди. В интерес на истината през първата година бяхме склонни да се съгласим с тях. В началото създадохме сайта www.parketsense.bg, в който представихме продуктите на Tavar - италианска компания за прозводство на паркет. Хората ни се довериха и ни дадоха представителство за България. Г-н Балдини ( собственикът на фирмата ) ме гледаше с тънка усмивка, която явно казваше нещо от сорта ” пробвайте бе, няма да ви преча” . Радвам се, че с времето доказахме и на него, а и на нас самите, че това не е causa perduta.

И така, появиха се първите кленти. Първите усмивки по техните лица, когато приемаха готовият обект. Адреналинът ни започна да се покачва. Решихме да разширим гамата и сключихме договор за представителство с украинската компания Премиер Паркет. Те са един от най-реномираните производители на художествен паркет. Дойде и първият обект изпълнен с фигурален паркет. Бяхме много горди. Тук трябва да спомена и нашите майстори. Имена няма да казвам, защото ги искам само за нас :) Мнооого са добри. Дават ми спокойствие, а това е много важно, когато работиш със скъпи паркети и съответно свръх претенциозни клиенти.

Скоро след това решихме да завършим изцяло гамата паркети , която предлагаме и започнахме работа с норвежката фирма Boen. Специално за техните продукти направихме доста по каталожен сайт www.floordesign.bg

Тази първа моя публикация тук стана малко като исторически преглед, но ми се прииска да споделя накратко кои сме и за какво се борим. Предполагам, че ще имам достатъчно възможности в бъдещи материали да споделя по подробно още много неща свързани с паркетите. И всичко, което вълнува мен и моят съдружник. Ще бъдем честни с вас. Ще се опитаме да бъдем полезни и надявам се забавни ( имам предвид НЕскучни :) )

Засега толкова. Писането било уморително нещо. Ще си направя кафе и ще планирам следващите си публикации.

Be Sociable, Share!