За нас

Ние сме Анатоли Миланов и Георги Петков. Собственици сме на Паркетсенс ООД. Фирмата ни е представител на реномирани европейски производители на паркет – Тавар, Италия – Боен, Норвегия – Премиер Паркет, Украйна. Наши са и сайтовете www.parketsense.bg и www.floordesign.bg.

Двамата сме много различни на пръв поглед, но си приличаме по едно. Непоправими мечтатели сме. А всички мечтатели са от едно семейство – вечно търсещи и опитващи оптимисти.  Харесва ни да вървим през високата трева, а не по утъпкани пътеки. Харесва ни да създаваме нещата от нищото, да виждаме как се развиват, как дават плодове. Всъщност май сме родени за градинари :)

Сигурно следващото клише ще ви накара да свиете устни скептично, но за нас наистина коректността и честността са висш приоритет в бизнеса ( и в личните отношения ). Наистина се радваме, когато видим превод в банковата ни сметка. Но истински щастливи ни прави усмивката на клиента след приемане на обекта. Всъщност смея да твърдя, че с много от тях запазваме почти приятелски отношения дълго време след общата ни работа.

Най-важно за нас е какво мислим ние. А ние мислим, че най-важните сте вие :)

Be Sociable, Share!